top of page

The Full Story

About your 
beauty crew

Het Hair I Come-team bestaat alleen maar uit complementaire, getalenteerde en gepassioneerde kappers, die er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat jullie er op je best uitzien en je goed voelen. Ons jong en dynamisch team staat te popelen je met open armen te ontvangen. Afspraak maken? Doe je hier!

JodieDeswarte2022-_edited.jpg

 Jodie 
since 2017

Kapster zijn is meer dan een beroep, het is mijn passie. Door voldoende tijd te maken en te luisteren naar de wens van elke klant, zetten we vooral in op de persoonlijke beleving. Dit geeft me, als jonge kapster, enorm veel voldoening. Zelf volgde ik mijn kappersopleiding in het Sint-Jozefsinstituut te Tielt. Bij Hair I Come werken we met de exclusieve producten van RedkenEleven Australia en k18. Dit omdat we de gezondheid van het haar heel belangrijk vinden. 

*Jodie houdt van koken, haar hond stella en reizen met haar vriend Maarten. 

Brooklyn
since 2020

Hair I Come kreeg in 2020 versterking. Als jonge stagiair, komende van het Sint-Jozefsinstituut in Tielt (hoe kan het ook anders? ;)), zette Brooklyn haar eerste stappen in de Bedevaartstraat. Deze samenwerking kreeg een vervolg, waarbij Brooklyn vast begon bij Hair I Come. Brooklyn focust zich, naast kleuringen, ook op make-up realisaties en heren.

* Brooklyn geniet van het uitgaansleven en eet liefst vanal veggie spaghetti en heeft ook een groot hart voor dieren. 

JodieDeswarte2022-5205.jpg
jodie10-22--2.jpg
jodie10-22--2.jpg

Gülsüm
since 2022

Net als Brooklyn, begon Gülsüm haar Hair I Come Tielt avontuur als student-stagiair. Dat het Sint-Jozefsinstituut Tielt de bakens heeft uitgezet voor het Hair I Come team, dat mag duidelijk zijn, want ook Gülsüm voltooide er haar opleiding. Als het zonnetje in huis zie je deze joviale verschijning vooral op weekend- en vakantiedagen. 

* Gülsüm houdt van reizen, haar eigen bos krullen en familiemomenten. 

bottom of page